Projectontwikkeling

Onze aanpak is gericht op de vraagzijde van de markt en niet in de eerste plaats op de locatiebehoefte. Immers draait alles om de eindgebruiker. Hoe beter in kaart kan worden gebracht wie deze eindgebruiker is, des te beter is het uiteindelijke resultaat. Als de eindgebruiker bekend is, kun je de behoeften van deze groep vertalen in concrete woonwensen en komen tot een plattegrondenniveau. Alleen dan ben je met maatwerk projectontwikkeling en garantie op succes bezig.

Wij adviseren partijen in dit gehele traject. Waarbij altijd eerst de vraag van de eindgebruiker centraal wordt gesteld. Omdat wij een scherp zicht hebben op deze eindgebruiker en zijn/haar wensen kunnen wij uiteindelijke adviseren over het te ontwikkelen product.

In het ontwikkeltraject worden wij dan ook graag continue betrokken wij de ontwikkeling om zodoende het gehele traject de eindgebruiker in kaart te kunnen brengen en te sturen naar de wensen van deze eindgebruiker. Door deze methode wordt ontwikkelen niet alleen leuker, maar ook veel sucsesvoller doordat de kopers/huurders al bekend zijn en verkoop-/verhuurrisico’s geminimaliseerd worden.

Reacties zijn gesloten.