Executieveilingaankoop

  • Wat is executoriale verkoop?
  • Wat zijn de voor- en nadelen?
  • Hoe werkt de executieveiling?
  • Waarom een aankoopmakelaar nodig in dit proces?
  • Wat kan Maon betekenen?

De laatste jaren is het veilen van woningen, ofwel  de executieveiling veelvuldig in het nieuws geweest. Is dit nu echt een kans voor u als koper of lijkt dit interessant, maar is het niet?

De lastigheid bij een gedwongen verkoop (executie) zit hem veelal in het feit dat het object niet bekeken kan worden. Vaak is daarmee de gehele interne afwerking niet bekend. Hoe bepaal je dan vervolgens je aankoopprijs en de verbouwkosten? Maon heeft ruime ervaring met de aankoop van executiewoningen. Wij weten als geen ander met welke bijkomende kosten je rekening moet houden, wat je kunt verwachten en hoe de veiling in zijn werk gaat.

Doordat wij al veelvuldig namens kopers hebben opgetreden op de veiling zijn wij in staat uw risico’s bij een dergelijke aankoop tot een minimum te beperken. Ook beschikken wij over de middelen om meer en betere informatie over het te veilen object te achterhalen. Hierdoor wordt uw risico in de aankoop beperkt.

Daarnaast vormt voor veel consumenten het kopen zonder voorbehoud van financiering een probleem. Wij bieden de mogelijkheid om de periode van aankoop en het daadwerkelijk rondkomen van de financiering te overbruggen.

Belangstellend voor de aankoop van een executiewoning, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Reacties zijn gesloten.