Beleggingen

Beleggen klinkt altijd erg ingewikkeld. Terwijl dit eigenlijk de meest simpele vorm van vermogensopbouw is. Bij beleggen gaat het in de media vaak om grote en complexe producten. Wij vinden dat je bij iedere belegging moet afvragen: “snap ik eigenlijk hoe de belegging in elkaar zit”. Je moet alleen beleggen in zaken die je begrijpt. Hoge rendementen van 15% en meer lijken interessant, maar zijn vaak zo complex en ongrijpbaar dat risico’s in de handen van anderen liggen. En ja, wat zijn hun belangen?

Als we over vastgoedbeleggingen praten dan moet je dit ook heel basaal maken. Je hebt iets in eigendom, wilt dit verhuren, je hebt exploitatiekosten en wil er iets aan verdienen. Je kunt je voorstellen dat met de huidige bancaire rentes een netto rendement van 5% al heel lucratief is.

Wij zijn bij uitstek geschikt om u nuchter te informeren over de mogelijkheden, risico’s en rendementen. Daarnaast hebben wij diverse beleggers in portefeuille waarvoor wij het beheer voeren en kunnen wij u adviseren hoe we uw vastgoedbeleggingsportefeuille kunnen optimaliseren.

Gaat uw kind studeren in de stad en beschikt u over de middelen om iets voor hem/haar aan te kopen? Kamerverhuur kan een interessante optie zijn. Inmiddels hebben wij veel ervaring met kamerverhuur en kunnen wij u hierin uitstekend van advies voorzien.

Reacties zijn gesloten.